Kamera Speed Trap Polis Dah Canggih

Salam.

Dah lama tak update blog..tak ada cerita menarik..cerita hari Raya pun tak ada yang memberangsangkan untuk diupdate. Cuti raya balik 26 Ogos dan kembali ke KL pada 5 September. Kiranya terlepas jem kali ni..Tahun ni cuti panjang masa raya sebab aku ambil block leave…dua minggu cuti..tapi yang sedihnya..balance leave tinggal lagi 3.5 days..so kena plan la betul-betul..

Aku rasa cerita yang nak dipaparkan dalam posting ni patutnya The Star dah keluarkan sebelum Raya..jadi orang akan takut nak drive laju..Sekarang ni polis dah canggih..ada HD camera lagi…tengok la gambar keratan dari The Star Hari ni, 21 September 2011.

Canggih Kamera Polis sekarang ni ...kita kena lebih hati-hati la...

 

Tengok..ada orang yang dah kantoi..siap boleh tengok muka driver lagi...

 

So, kawan-kawan..berhati-hati la semasa memandu ya…polis ada di mana-mana untuk memastikan anda ‘sedekah’ sebahagian daripada  duit anda kepada kerajaan Malaysia….

wassalam.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *