Puak GAY makin berani

Salam,

Untuk posting kali ini, saya mengambil intipati serta tulisan daripada saudara  Mohd Rizal berkenaan dengan puak Gay di Malaysia yang semakin berani. Baru-baru ini kita semua dikejutkan di Youtube tentang pengakuan gay yang berbangsa Melayu, iaitu Azwan Ismail dan beragama Islam yang begitu berani mengaku beliau adalah gay. Beliau juga mempersoalkan golongan ini juga perlu diberi hak sama rata seperti manusia biasa, padahal mereka telah lari dari fitrah kejadian manusia yang diciptakan oleh Allah swt.

Yang paling penting adalah pemimpin-pemimpin perlu bertindak lebih serius dalam hal ini, kerana ia adalah satu ancaman tersembunyi yang bakal merosakkan institusi kekeluargaan dalam masyarakat berbilang agama dan bangsa di Malaysia.

Ulama-ulama dan juga pendita-pendita yang bukan Islam perlu berkerja sama dalam hal ini. Kerana isu ini sudah jadi penyakit yang semakin berleluasa dalam masyarakat di malaysia. Kerana jika dilihat dari sudut agama, tak kira apa agama yang ada dimalaysia ini. Sudah tentu tidak setuju dengan golongan ini. Tapi tidak dapat dipastikan jika ada jenis agama yang terima golongan ini secara menyeluruh. Adakah kita mahu golongan ini akan mengawal ekonomi dan sosial masyarakat di Malaysia kerana mereka datang dari golongan yang profesional, sumber kewangan mereka yang kukuh membuatkan golongan ini semakin tambah dari hari ke hari. Dan mungkin juga nanti keturunan kita sendiri bakal menjadi seperti golongan mereka ini jika masih lagi tidak dibenteras bersungguh-sungguh golongan gay ini.

Hari ini kita sudah lihat mereka semakin berani menentang dari sudut perasan hati mereka. Mungkin akan datang mereka semakin berani menentang dari sudut kekerasan. Kerana kita sebagai umat Islam perlu tahu sejarah dari kisah Nabi Luth a.s. Nabi Luth a.s. sukar membawa golongan ini kejalan yang benar, kerana golongan ini begitu angkuh dan sombong.

Namun sebagai umat Islam kita perlu berikhtiar dalam menyelesaikan permasalahan ini walaupun amat sukar. Namun setiap jihad yang dilakukan umat Islam pasti mendapat pahala yang setimpal dari setiap apa yg mereka kerjakan, Insya Allah.

Untuk posting selepas ini, saya akan bongkarkan percintaan songsang dikalangan pasangan Gay yang berleluasa di bumi Malaysia ini. Mereka ini tidak malu lagi untuk paparkan hubungan songsang mereka di dalam ruangan sosial Facebook. Nantikan posting saya seterusnya selepas ini.

Wasalam.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *